InfoisInfo España

PINTURA JORDI
Estucados en Banyoles

www.pinturajordi.cat
Ver teléfono
Recuerda que lo has encontrado en Infoisinfo 68741622?

Dirección

carrer paper,10. C.P. 17820, Banyoles, Girona.
Ver mapa


Qué deberías conocer de PINTURA JORDI

Pintores en Banyoles, Pintura artística en Banyoles, Pintura en Banyoles

Som una empresa jove i dinàmica amb 15 anys al seu servei. Amb el esforç per fer un bon treball dia rea dia els nostres clients ens ant agraït el esforç.

Sentint passió pel que fem i per la feina ben feta, a pintura Jordi sabem entendre la necessitat de cada client, i es per això que oferint a cada client un ampli ventall de possibilitats i acabats per a realitzar. On amb l’experiència de cada dia podem arribar a fer realitat la seva imaginació. I Sentir com solucionem els problemes que poden sorgir al fer l’obra.

Estem al dia pel que fa a noves tècniques es refereixen, assistint a diferents escoles de pintura decorativa d'Espanya i França i participant en diferents cursos i esdeveniments, que es fan arreu; obtenint notables qualificacions, i tot això amb titulació per complir les exigències del mercat, On pintura jordi mirar de assegurar al màxim possible els seu projectes amb els coneixements obtinguts a les escoles i cursos fets. Per poguer assegurar el seu treball amb una gran qualitat i el seu treball pugui ser personalitzat i al finalitzar obtenir una obra d’art.
Serietat, qualitat i compromís
en tots i cada una dels projectes realitzats.
Leer más...

Redes sociales

Productos

Pintura JORDI treballa amb les marques de mes confiança i serietat que amb aquest 20 anys de experiència ens han anat acompanyant .Pinturas valentine, pintures Isaval, Amb el grup PYMA, Pinturas especials Fakoliht.Totes elles ens han acompanyat en el llarg recorregut en aquest mon de la decoració. 

Servicios

Pintura JORDI ofereix tot lo vesat amb pintura Industrial, Pintura decorativa , Imitacions de marbres, imitacions a pedra , Tematacions, Micromicent, tot lo relacionat amb alta decoració; Tota mena d'estucs des de un esponjat passant a estuc venecià, estuc a la calç etc.  Tot diplomat per cases de pintura, com giorgio grassean, Oikos, Igan, Etc. i per escoles de alta decoració com aldecort de rute.

Marcas

Pinturas Valentine, Pinturas Isaval, Pinturas Fakolith, Pinturas Oikos,

Fotos y vídeos

Información adicional

  Horarios Apertura Cierre
   Lunes a viernes 8:00 19:00
   Domingo Cerrado

Métodos de pago que aceptamos:

  • Efectivo
  • Transferencia bancaria
  • Cheque bancario

Opiniones de PINTURA JORDI (0)

¿Tienes un negocio?
Te ayudamos a hacerlo crecer

Consigue más clientes, visibilidad y reconocimiento de tu marca.
Deja que te ayudemos a conseguir tus objetivos y a hacer crecer tu negocio.

Añade tu negocio